Пружини до воріт

Пружини до воріт

Для виробника воріт є логістичним викликом мати в наявності правильну пружину крутіння або пружину розтягування для потрібних воріт на момент виробництва. Alcomex пропонує правильні рішення з точки зору якості, логістики (короткі терміни поставки, оскільки ми маємо складські запаси) і простого розрахунку та замовлення пружин. Ми є світовим виробником пружин для секційних воріт.

АСОРТИМЕНТ

Ми пропонуємо торсіонні пружини з різною товщиною дроту і внутрішнім діаметром, тому ви завжди знайдете ідеальну пружину для Ваших воріт. Незалежно від того, чи у вас приватні або промислові гаражні ворота, у нас є правильне рішення для Вас.

  • Стандартні розміри внутрішнього діаметра: 50,8 / 66,68 / 95,25 / 152,4 [мм].
  • Стандартні товщини дроту: 5 / 5,5 / 6 / 6,5 / 7 / 7,5 / 8 / 8,5 / 9 / 9,5 / 10 / 10,5 / 11 / 11,5 / 12 [мм].
  • Довжина пружини в ненатягнутому стані: Можлива будь-яка довжина; ми обріжемо її за Вашим розміром.
  • Усі пружини довжиною від 1000 мм  поставляються з наконечниками пружинними, Alcomex також пропонує Вам можливість замовити пружинні стрічки довжиною до 3250 мм, якщо Ви бажаєте вирізати пружину самостійно.
  • Пружини крутіння можуть поставлятися з пружинними головками.
  • Вигини пружин як від виробника: Alcomex може відтворити і запропонувати вам коліна пружин всіх відомих на ринку виробників.
  • Пружинні головки доступні для 2 розмірів валів: 1″ і 1 ¼″.
  • Всі пружини для гаражних воріт Alcomex в стандартній комплектації проходять дробеструйну обробку і покриваються порошковою фарбою. Наші торсіонні пружини виготовлені з високоякісних матеріалів, які забезпечують довговічність і надійність. Вони розраховані на інтенсивне використання і гарантують роки безперебійної роботи. За запитом Alcomex також може поставити звичайний або оцинкований дріт з пружинної сталі.

У поєднанні з короткими термінами виготовлення, простотою замовлення та відмінним обслуговуванням клієнтів, це дає виробникам воріт оптимальну гнучкість у виробництві воріт без необхідності мати великий запас різних пружин до воріт.

ІННОВАЦІЙНА СИСТЕМА ПРУЖИН РОЗТЯГУВАННЯ QUATTRO

Окрім стандартних пружин, доступних на складі, ми маємо повністю запатентовану програму індивідуальних систем пружин розтягування, згідно з Європейськими стандартами. Ознайомтеся з різноманітними можливостями нашої інноваційної системи пружин розтягування QUATTRO.

Якість, сервіс і надійність всіх наших пружинних систем є ключовим питанням,і для забезпечення цих якостей, всі наші стандартні пружинні системи до воріт обробляються в сучасних дробеструйних установках, піддаються термічній обробці і покриваються порошковою фарбою для захисту від корозії. Технічні характеристики матеріалів, визначені Alcomex, додатково сприяють подовженню терміну служби і збільшують здатність до навантаження. За бажанням можлива поставка в оцинкованому або фосфатному виконанні.

logo alcomex