Пружини на замовлення

Пружини на замовлення

Як партнер, Alcomex вже багато років розробляє та виготовляє технічні пружини та дискові пружини, які підходять для різноманітних та складних застосувань. Після консультацій з інженерами наших клієнтів, ці індивідуальні пружини або пружинні системи повністю адаптуються до конкретного застосування і представляються як пружинний продукт після ретельних випробувань.

Ваш партнер у сфері пружинних рішень

Долучаючись до проекту та розробки продукту з самого початку, ми можемо повністю застосувати наш 25-річний виробничий досвід і наші експертні знання. Наш інженерний відділ має широкий спектр можливостей у випробувальному центрі, які можна використовувати разом з інженерами-замовниками для розробки найкращого пружинного виробу або виготовленої на замовлення пружини для будь-якого застосування.

Консультуючись з нашими клієнтами ми шукаємо найкращі технічні рішення для конкретних індивідуальних пружин або застосувань. Використовуючи наші обширні знання про пружини, власні програми розрахунків і практичні знання виробництва, ми шукаємо найбільш економічні рішення для кожного пружинного виробу.

На додаток до наших широких технічних і практичних знань у галузі пружин, ми також маємо багато додаткової інформації на такі теми:

  • Обробка поверхні для збільшення терміну служби та корозійної стійкості: оцинкування, хромування, пластифікація (PTFE), нанесення спеціальних покриттів тощо.
  • Очищення: фарбування/пасивація або ультразвукові процеси
  • Специфічні вимоги різних сегментів ринку: включаючи нафтогазову галузь (матеріали Norsok), автомобільну промисловість (TS16949), медичне застосування (титанові сплави або PTLR) або оборонні цілі (MIL-специфікації).

Виробничі потужності Аlcomex

Для підтримки індивідуальних рішень Alcomex має доступ до великих і сучасних виробничих потужностей. Їх можна умовно розділити на такі групи:

1.  Верстати для згинання та намотування з ЧПУ
2. Ділянка штампування
3. Термічна та після термічна обробка
4.  Відділ великої напівавтоматичної ручної роботи

Всі виробничі виробничі потужності потужності Alcomex в Європі оснащені найсучаснішим виробничим обладнанням WAFIOS, що дозволяє нам гнучко виготовляти будь-які пружинні та дротяні вироби за індивідуальним замовленням та відповідно до побажань замовника.
Очевидно, що ми організували існуючі виробничі процеси максимально ефективно і гнучко. Таким чином, ми можемо застосовувати короткі терміни поставки прототипів, в той час як наші ціни залишаються максимально конкурентоспроможними. Крім ефективності, Alcomex продовжує інвестувати в своїх співробітників і технології, щоб в майбутньому також мати можливість запропонувати вам “найсучасніші” рішення.

У вас є індивідуальний запит?

Якщо ви шукаєте пружини, виготовлені на замовлення для вашого проекту, то інженерна команда Alcomex буде рада надати вам консультацію щодо розрахунку пружин або конструкцій пружин. Ви можете легко подати свій запит, використовуючи нашу форму запиту.

Форма запиту
logo alcomex