Силові пружини

Силові пружини

Силові пружини виготовляються зі сталевої стрічки і встановлюються між внутрішнім центральним штифтом і зовнішнім корпусом пружини. Крутний момент створюється або обертанням центрального штифта, або самим корпусом пружини.

Силові пружини використовуються не тільки у виробництві годинників. Їх можна знайти в різних видах садового обладнання, механічних двигунах, механізмах противаги і заводних пристроях.

Їх висока ефективність обертання, постійний крутний момент і практично повна відсутність тертя роблять їх популярним вибором для широкого спектру застосувань.

Товщина пружини: До 2 мм

Alcomex power springs

Технічна інформація про силові пружини

Існує два типи силових пружин: звичайні та з попереднім натягом. Звичайні силові пружини мають обмежену кількість робочих обертів – близько 20; в той час,як попередньо напружені пружини дозволяють робити до 50 робочих обертів, одночасно пропонуючи підвищений крутний момент. Однак довговічність динамічного циклу попередньо напружених пружин нижча.

Виробництво

Звичайні силові пружини виготовляються шляхом щільного намотування пружинного матеріалу на оправу і прикріплення вільного кінця до корпусу. Попередньо напружені пружини виготовляються шляхом намотування пружинного матеріалу з використанням запатентованих процесів для надання сприятливих залишкових напруг; цей спеціально намотаний матеріал потім щільно намотується на оправу, а вільний кінець прикріплюється до корпусу.

Силові пружини виготовляються з різних матеріалів, залежно від їх застосування; найчастіше це нержавіюча сталь 301 і високовуглецева сталь; інші спеціальні сплави/марки також використовуються там, де це можливо.

Power springs Alcomex Springs

Силові пружини на замовлення

Окрім наших стандартних пружин, Alcomex також виготовляє силові пружини за індивідуальними замовленнями клієнтів. Ми можемо використовувати різні матеріали, розміри та обробку.

пружини на замовлення

logo alcomex