Пружини постійної сили

Пружини постійної сили

Пружини розтягування постійної сили виготовляються з плоскої стрічки і скручуються з використанням запатентованих процесів до певної кривизни, щоб забезпечити необхідну вихідну силу.

Пружини розтягування постійнї сили можуть забезпечувати надзвичайно довгі лінійні прогини та унікальні силові характеристики з постійною швидкістю, позитивною швидкістю або негативною швидкістю протягом робочого прогину. Швидкість розтягування або прискорення практично не обмежена. Пружини можуть бути прикріплені, і частково або повністю витягнуті різними способами.

Пружини з тривалим обертанням, постійним крутним моментом і постійною силою розтягування застосовуються для балансування вікон,у вагах, щітках електродвигунів та дисплеях у торгових вітринах.

Максимальна товщина стрічки 0,81 мм, максимальна ширина 51 мм.

Технічна інформація по пружинах постійної сили

Пружини розтягу постійної сили складаються з щільно намотаного витка стрічки, якому задано радіус вигину по всій довжині стрічки. Пружина зазвичай встановлюється таким чином, що один кінець нерухомий, але вся пружина може обертатися (або на валу, або в пазу), тоді як інший, зовнішній кінець пружини відхилений. Як альтернатива, зовнішній кінець котушки може залишатися нерухомим, а весь корпус пружини відхилений.

Пружини розтягу постійного тиску можуть бути встановлені паралельно, щоб збільшити вихідне зусилля до суми зусиль пружин. Пружини розтягування постійного тиску в деяких випадках також можуть бути ламіновані, в декілька шарів, щоб збільшити вихідне зусилля до суми зусиль пружин. Вузли також можуть бути сконструйовані для використання пружини стиснення.

Пружини постійної сили на замовлення

Окрім наших стандартних пружин, Alcomex також виготовляє пружини постійної сили на замовлення. Ми можемо використовувати різні матеріали, розміри та обробку.

пружини на замовлення

logo alcomex