Технологія виробництва пружин

Технологія виробництва пружин

Трансформуючи питання і проблеми в області пружин до воріт в практичні рішення, Alcomex перетворився на фірму, яка володіє величезними знаннями про фактично всі можливі типи пружинних виробів, а також про пов’язані з ними питання. Крім того, Alcomex має повну програму для пружин розтягування, стиснення, кручення і листових/пласких пружин. На додаток до всіх цих, зазвичай стандартизованих пружин, можна розробити пружини, адаптовані до потреб замовника. Наші заводи повністю оснащені новітніми технологіями виробництва пружин, що дозволяє реалізувати різноманітні проекти на замовлення. Розрахунки проводяться відповідно до DIN EN 13906 або за допомогою внутрішніх розрахункових програм.

Чим відрізняється компанія Alcomex?

Індивідуальний підхід, власні розрахункові програми та спеціально розроблені специфікації матеріалів, що підтримуються безперервним тестуванням, роблять Alcomex унікальним партнером, для якого пріоритетом є орієнтація на рішення та практичне мислення, а також пристрасть до технологій.

За останні кілька років разом з нашими стратегічними партнерами ми оцінили, яким конкретним технічним вимогам повинна відповідати наша програма пружин. Для стандартних пружин, таких як пружини розтягування, стиснення, кручення, тарілчасті та дискові пружини, все досить організовано,але коли вони адаптовані до потреб клієнта, наприклад, в агресивному середовищі з високими температурами, все стає складніше, тому що в цьому випадку склад матеріалу і корозійна стійкість також мають великий вплив. Тому Alcomex має багато можливостей у сфері стандартного оцинкування, анодування, фосфатування тощо. Крім того, Alcomex також розробив спеціальні процеси, щоб відповідати найвищим вимогам.

Наші виробничі потужності

Alcomex має різні виробничі потужності в Європі та за її межами:

veren productietechnieken alcomex

Alcomex Чеська Республіка (Брно): гіперсучасний завод у Брно, Чеська Республіка, повністю спеціалізується на виробництві всіх можливих промислових пружин. У цьому місці протягом багатьох років було встановлено верстатний парк, щоб мати змогу задовольнити зростаючий попит на високоякісні пружини. У 2018 році Alcomex розпочав будівництво нового виробничого цеху, завдяки чому наші потужності зросли вдвічі..

HZ Solutions – частина Alcomex Group – Nederland (Hilvarenbeek): цей ультрасучасний завод у місті Хільваренбек, Нідерланди, повністю спеціалізується на виробництві всіх можливих промислових пружин. Зокрема, він спеціалізується на повністю автоматизованому виробництві рішень для складання сталевої стрічки. Протягом багатьох років тут було встановлено цілий парк машин, щоб відповідати зростаючим очікуванням щодо високоякісних пружин.

Alcomex Netherlands (Opmeer): спеціалізується на торсіонних пружинах для домашнього та промислового застосування. Opmeer також має склад,де представлені найпопулярніші види дверей і воріт. Це дозволяє нам здійснювати доставку “точно в строк”. За бажанням замовника ми виготовляємо нестандартні розміри.

Alcomex Poland (Marki): спеціалізується на виробництві пружинних систем для воріт і пружин розтягування. Крім того, багато пружинних систем збираються на основі внутрішньо розроблених напівавтоматичних процесів.

Alcomex India (Pune): повністю зосереджений на масовому виробництві всіх стандартних пружинних систем для воріт. Цей сучасний завод виробляє продукцію для всіх філій та клієнтів ALCOMEX, і щотижня повні контейнери відвантажуються клієнтам або на центральні склади в Опмеєрі та Марках.

logo alcomex