З гордістю представляємо нашу систему натяжних пружин QUATTRO

Alcomex представляє унікальну систему натяжних пружин для гаражних воріт: QUATTRO!

Конструкція поєднує в собі простоту монтажу та надзвичайно компактну установку з максимальною безпекою в експлуатації. Ми переконані, що це єдина система розтяжних пружин, яка дійсно повністю відповідає чинним стандартам CE. Це одна з причин, чому ми пишаємося патентом, отриманим на нашу унікальну конструкцію. QUATTRO пропонує нашим клієнтам чітку індивідуальність.

Alcomex QUATTRO – це зібраний комплект з 2 x 4 пружин натягу. Таким чином, гаражні ворота збалансовані за допомогою 8 пружин, що робить QUATTRO придатними для житлових воріт зі стандартним розміром 3500 x 2500 мм (ш x в), максимальною вагою воріт 110 кг. Залежно від співвідношення, технічне застосування можливе навіть для воріт розміром 4000 x 3000 мм (ш x в).

quattro veer alcomex

Переглянути інтернет-магазин

Всі переваги:

1. БЕЗПЕКА

Європейське законодавство, викладене в NEN-EN 12453 (12604) (безпека у використанні: вимоги до промислових, комерційних і гаражних воріт), передбачає, що при поломці однієї з пружин може бути розбалансовано максимум 20 кг ваги воріт (200Н). Це означає, що на одну пружину може припадати максимум 20 кг ваги воріт. Ця вимога одразу ж накладає значні обмеження на двері, оснащені системою подвійного натягу пружин. Не слід покладатися на те, що одна пружина зламається раніше, ніж інша.Система Alcomex QUATTRO відповідає правилам за будь-яких обставин. Головною перевагою є, звичайно, безпека для користувача воріт.

2. УНІВЕРСАЛЬНА, МОДУЛЬНА

Модульна конструкція Alcomex QUATTRO пропонує виробникам і постачальникам дверей можливість монтувати пружини у власну дверну систему, використовуючи власні компоненти. Звичайно, ці додаткові деталі фурнітури, такі як шків, регулювальна планка та монтажний матеріал, також доступні у Alcomex.

3. КОМПАКТНА КОНСТРУКЦІЯ, ВЕЛИКИЙ РАДІУС ДІЇ

З максимальним монтажним простором 35 x 50 мм, підвісна система Alcomex QUATTRO комфортно вписується в більшість вертикальних рейкових систем. Розумна інтеграція 8 пружин в комплекті забезпечує стандартний діапазон застосування для гаражних воріт розміром до 3500 x 2500 мм (ш x в). Більшість поширених гаражних воріт відповідають цим розмірам. Залежно від співвідношення, технічних характеристик можливе застосування навіть для воріт розміром до 4 000 x 3 000 мм (ш x в). Для більших і ширших гаражних воріт ми рекомендуємо використовувати торсіонні пружини.

4. ВИТРИВАЛІСТЬ

Більшість пружин розтягування оснащені зігнутим “вушком” для кріплення пружини до комплекту електропроводки. Оскільки це вушко виявляється найбільш вразливою частиною натяжної пружини, Alcomex вирішив замінити цю конструкцію розумно розробленою системою кріплення для системи QUATTRO. Пружина навантажується рівномірно, що значно збільшує термін служби. Отриманий патент підтверджує наше бачення!

Економічна цінність QUATTRO визначається тим, що для повного асортименту дверей потрібно лише 25 запасних комплектів. Крім того, мінімізоване використання матеріалів і наша ефективна логістична система доставки OEM є основою для значної економії.

Ми більш ніж готові пояснити Вам систему QUATTRO або продемонструвати її у вашій дверній системі. Для отримання додаткової інформації Ви, звичайно, можете зв’язатися з нами! Ви можете замовити всі пружини розтягування онлайн через наш інтернет-магазин.

logo alcomex